GELUID VERSTERKING

De geluid versterking in een kerk kan weleens een uitdaging zijn.
De meeste oudere kerken stammen uit de tijd dat er nog geen elektriciteit was. Een van de dingen waar ze in het ontwerp van het gebouw mee rekening moesten houden was dat het geluid van de voorganger overal goed en duidelijk verstaanbaar moet zijn. Een galm van enkele seconden is daarom ook geen uitzondering.VASTE INSTALLATIE EN ONDERHOUD:

Heeft u een permanente oplossing nodig voor uw kerk dan geven wij u graag advies. Daar waar het gewenst is leveren we de aanpassing en nemen vervolgens u het onderhoud uit handen. We staan in rechtstreeks contact met de importeurs en services teams zodat ook specifieke situaties behandeld kunnen worden.


Geniet van het beste Ontwerp en functies  gecombineerd in een systeem.

Helderheid in klank met uniek design

De KYRA kolomluidspreker is het resultaat van uitgebreide research op het gebied van array-akoestiek. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe serie kolom luidsprekers met verbeterde helderheid en detail voor weergave van spraak en muziek waarbij de gevoeligheid voor echo en microfoon feedback sterk is gereduceerd.Deze luidsprekers zijn ideaal voor situaties waar de akoestische omstandigheden een uitdaging vormen als het gaat om consistente weergave van spraak.